Büyü Bozma Yöntemleri??

Büyü Bozma ?

Bu yazımızda sizlere Büyü Bozma konusunu açıklamaya, büyü nasıl bozulur bu süreci anlatmaya çalışacağım.

Büyü Bozma Nedir, Ne İşe Yarar?

İnsanlar bazı sıkıntılar sebebiyle medyumlara başvururlar, medyumlar kişilere bu sıkıntıların çözümünde yardımcı olurlar, kişilere yardımcı olmak içinse büyü yöntemini seçebilmektedirler. Bir kişiye büyü yapıldığında büyü yapılan kişi sıkıntılar yaşar ve bunun farkına varırsa kendisinde büyü var mı? bunun tespitini yaptırmak ister, büyünün tespit edilmesi durumunda büyüyü bozdurur.

Bozma işleminin aşamalarından kabaca bahsetmek gerekirse;

Büyüden etkilenen kişiyi etkileyen cini tespit etmek ve bu cini ikna etmek, yaptığı işten vazgeçirmek olarak iki farklı aşama diyebiliriz. 

Büyü bozmanın zorluğu bu kısımda başlar, şayet cin verilen emri yerine getirmeyip amacından vazgeçmeyebilir.

Büyü Bozma yöntemleri

İlk bozma yönteminde etkisi tespit edilen cin ilk olarak dualar ve sureler ile güçten düşürülmeye çalışılır hepimizin bildiği klasik sureler olmak üzere birçok farklı sure ve dua okunur. (Bu konuda belirli bir büyü bozma duası yoktur her büyü için farklı olan bu dua asıl önemli vuruşu yapacak olan etmenlerden sadece birisidir) bu süreç işlemin en tehlikeli sürecidir çünkü cinin yapabileceği şey ya kaçmak ya da savaşmaktır.

Şayet bozma işlemini yapan kişiyle savaşmayı seçerse kişiyi ele geçirmeye çalışır, iradesini kırmaya çalışır, bu yüzden kişi bozma işlemini gerçekleştirirken bir yandan kendini korumaya da çalışmalıdır ancak bu şekilde cin pes edip diz çökerse isteğimize kavuşmuş oluruz.

Diğer bir yöntemde cin vazgeçmez ve uyarılara kulak asmazsa yapılır, inatla büyüyü sürdürmeye devam eden cin için yapılabilecek tek şey cini öldürmektir.

Bu durumun tehlikesi çok daha yüksektir şayet öldürülen cinin ailesi intikam isterse daha feci bir şekilde kişiye dadanabilir, büyünün işlemesini sağlayan cinin görevi ölen cinden alıp devam ettirebilir gibi farklı tehlikeleri vardır. Bu şekilde iki üç cinin ölmesine kadar durum uzayabilmektedir. Bunu yapmak için bir kâse kül ve su işe yarayabilmektedir ama belirttiğim gibi bu işlem normalden daha sıkıntılı durumlara sebebiyet verebilmektedir. Cin öldürülürken gene özel dualar, belirli saatlerde, belirli miktarlarda okunarak yapılır. Bu işlem için gene belirli bir mekân belirlenir ve orada yapılır.

Büyü Bozma Taşı Nedir, Ne İşe Yarar?

Böyle bir taş yoktur sevgili kardeşlerim bu tür bir taşın gerçekle alakası yoktur. Allah aşkına akıl var, mantık var hiç taş ile cin uzaklaştırılır, oluşturduğu etki azaltılır mı hiç? Bunlar tamamen sizlerin dini duygularını sömürüp sizlerin üstünden para kazanmak üzerine uydurulmuş bir yalandır. Bu tür yalan bilgilere kulak asmamak sizler için en iyisidir.

Sizinde büyü ile basınıza gelen ilginç olayları okumak isteriz lütfen yorum bölümünden bize hikayenizi yazınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)