Definecilikde Büyü cözümü

Bir alanda ön arastırmalardan sonra define kazarken basınıza ilginc olaylar gelebilir bunların bazıları Yılan, Sinek, Arı ve Kurbaga olabilir bunlarla nasıl bas edeceginizi bu konuda belirtelim.

Definecilik, Definecilerin en sık rastladığı kazı yerlerinden çıkan hayvanlardır, bunların başında kurbağa ve yılan gelir bununla beraber çeşitli böceklerinde çıktığı görülmüştür.

İşin aslı gördükleriniz kurbağa yılan yada farklı hayvanlar değildir, cinlerin insan beynine nüfus etmesi sonrasında beynin aşırı meşgul ederek kontrol altına almasıyla alakalıdır.

ilgili merkezde hakimiyetini kurduktan sonra, ona istediği gibi görünmekte bununla yetinmeyip istediğini yaptırabilme yeteneğine sahiptir. Bazen kişinin beynindeki sinir tellerine verdiği impulsla onun acı duymasını sağlayarak gerçekleştirir; bazende korku merkezini uyararak, onun ufak bir şeyden büyük korku yaşamasını sağlar. Tabi bunların hepsi inancı zayıf insanlarda olur siz Allah’a yönelin takva sahibi olun korkacak bir şey yoktur.

Define Ararken Yılan Çıkması: Define kazı yerinden yılan çıkmasının tek anlamı vardır oda yerin tılsımlı olduğuna işaret eder, bu tılsımı bertaraf etmenin yolu Ayetel Kürsi okuduktan sonra ceketinizi çıkarın yılanın üzerine atın bi süre sonra ceketi aldığınızda altında yılan değil halat tipi ip göreceksiniz.

Tabi bunlar kesin bilgi değildir gerçekte kazı yerinden yılan çıkmışsa buradan uzaklaşmanız en hayırlı olandır, bu olay aslında cinlerin sizi korkutmak için yılan kılığında görünmesiyle alakalıdır.

Define Ararken Kurbaga Çıkması : Kurbağa ise çok daha farklıdır eğer 2 metre yada daha aşağıdan kurbağa çıkıyorsa bu altının ta kendisidir, belirli dualar okuduktan sonra kurbağaların üzerine küçük abdest yaparsanız tüm kurbağaların altına dönüştüğünü görürsünüz. Bu genelde kilise mahzenlerinde yada benzer ibadet yerlerinde karşımıza çıkan tılsımlardır. Yalnız 2 çeşit tılsımlı kurbağalar vardır biri mağaralarda diğeri kiliselerde bu anlattığımız kiliselerde çıkan kurbağalardır bunların boyu en küçüğün bi büyüğü kadar olur, mağaralarda çıkan kurbağalar ise cinlerin ta kendisidir bunlar normal kurbağadan bile çok daha büyük olur eğer böyle bişeye denk gelirseniz bu mağaranın çeşitli odalarında yüklü miktarda defineler bulmak mümkündür. tabi tek sorun bu kurbağaları aşmak bunun için işinin ehli hoca desteği şarttır kurbağa tılsımına çarpılıp 6 ay hoca hoca gezen kişilere şahit olduk sizde aynı hataya düşmeyin.
Define Ararken Sinek yada Arı : Sinek yada arılar yine ibadet yerlerine özgü tılsımlardır, kazı yerinde taş yada kaya arasından arılar uçuşmaya başladıysa buna acilen müdahale etmeniz gerekir çünkü bu arıların hepsi birer altındır. bu çok riskli bi olaydır kimisi arının biri öldürülürse tüm arılar altına dönüşür ve patır patır yere dökülür der, kimisi ise bu yöntemin çok tehlikeli olduğunu arıyı öldürenin çarpılacağını söyler. sineklerinde arılarla aşağı yukarı aynı olarak kabul edilir.

DİKKAT: Bir defineci her ne sebeple olursa olsun kazı yerinden çıkan hayvanları mutlaka korumalıdır, kazı yerinden çıkan her hangi bir hayvan öldürülürse bu büyük uğursuzluk olarak kabul edilir buradan define almak mümkün değildir eğer içinizden böyle bi hata yapan varsa onu mutlaka uyarın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)

Arşiv

Daha fazla göster