Cin kabileleri

Yakaza …Bu kabileden daha önce ki yazımız olan Lucid Rüya’da bahsetmiştir. Bu cinler Yakaza aleminde yaşarlar yani uyku ve uyanıklık halinde ki bulunduğumuz alem. Bu kabileye mensup cinler karabasan olarak da anılır. Çok tehlikeli olan bu cin kabilesine Hz. Süleyman hariç kimse diz çöktürememiştir. Bu cinlerde diğer kabilede ki cinler gibi insanları sevmezler ve pis ortamları severler.

4. Zuzula cin kabilesi
cin kabilesi
ZUZULA KABİLESİ
Bu cinler bir çok filme konu olmuştur. Din adamlarına göre bu kabile şeytandan sonra en tehlikeli cinleri barındırmaktadır. Zuzula kabilesi büyücüler ile iş birliği halindedir, insan eti ile beslenirler ve daveti yapan büyücüden habis hediyeler isterler, musallat olduğu kişileri cinnet haline sürüklerler ve daveti yapan kişiyi istekleri yerine gelmediği halde öldürürler ki bu istekler hiç bir zaman kesilmez.

5. Ümmü sıbyan cin kabilesi
cin kabilesi
ÜMMÜ SIBYAN ZİFİR FİLMİ AFİŞİ
Ümmü Sıbyan hakkında kabile olduğu söylentileri de var fakat bir cin türü olduğu da. Eğer kabile olarak ele alırsak bu kabile hamile kadınları hedef alır. Kelime anlamı “Çocuk Anası”dır. Bu kabile sadece dişi cinlerden yani cinnialardan oluşur. Hamile kadınların bebeklerini düşürmeye çalışırlar, eğer başaramazlarsa bebek doğduğu andan itibaren canına kast ederler. Bu yüzdendir ki yeni doğan bebekleri yalnız bırakmamalıyız. Ümmü Sıbyan ile ilgili bir ayet şöyle der “Yeni doğan çocuğun kulağına ezan ve kamet okunursa Ümmü Sıbyan ona dokunamaz” Hz. Muhammed.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)

Arşiv

Daha fazla göster