Aşık etme büyüsü "MUM BÜYÜSÜ"

Bir Bayanı kendinize aşık edmek istiyorsanız bu büyü isinize yarayabilir…

En etkili aşık etme ve bağlama büyüsü mum büyüsü’dür

Mum büyüsü sadece 5 günde etkisini gösteren oldukça etkili bir büyüdür.

Temeli eski Süryani büyülerine kadar uzanır.

Günümüzde Anadolu’da en yaygın biçimde yapılan büyülerden biridir.

Mum büyüsü uzmanlık gerektirmeyen kişinin kendi başına  yapabileceği büyülerden biridir.

Ancak büyünün tutması için bütün aşamaların dikkatlice ve hatasız icrası gerekmektedir.

Ayrıca tılsımlı bazı sözcüklerin düzgün biçimde söylenmesi ve mum üzerine çizilecek şekillerin de doğru olması büyük önem arz etmektedir.

Mum büyüsü neden toplum içinde “aile dağıtan büyü” olarak isimlendirilmiştir?

Mum büyüsü kadın ya da erkek her kime yapılırsa onun bütün duygularına hükmeder ve onu tamamen aşkın kölesi haline getirir.

O kadar tesirli bir büyüdür ki kişinin bütün iradesini kırar ve onu aşka bağımlı yapar.

Daha çok bekar erkekler ya da kadınların aşk konusunda ikna edilmesi için tercih edilen bir büyü olmasına rağmen bazen evli kişilere de uygulanmıştır.

Mum büyüsü evli kişilere uygulandığı zaman onların bütün aile saadetlerini yok eder.

Büyülenmiş kişi ne eşini düşünür ne de çocuklarını. Artık kişinin tek bir hedefi vardır: Sevgili olarak benimsediği kişi ile tutkulu bir aşk yaşamak. İşte bu aşk için göze alınmayacak risk yoktur.

Toplumda çoğu zaman “Bu adam öyle biri değildi.” “Ondan beklenmezdi” gibi şaşkınlık ifadeleri ile karşılanan kimi durumlar mum büyüsü gibi etkili kara büyülerin tesirinden ileri gelmektedir.

Mum büyüsü nasıl yapılır?

Mum büyüsü için beş adet beyaz mum alınır.

Bu mumların şekilleri çok önemli değildir. Önemli olan renkleridir yani mumların beyaz olmasıdır. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husus da mumların nispeten küçük olması yani kısa sürede eriyip bitecek cinsten olmasıdır. Çünkü her mum bir gece yakılıp bitirilecektir. Bundan dolayı küçük boy mum kullanılması daha faydalıdır.

Alınan beş adet mum’un her biri ayrı gecelerde yakılıp bitirilecektir.

Binci gün hangi mumun hangi gün yakılacağı kararlaştırılmalıdır.

Yani her gün rastgele bir seçimle mumlar yakılmaz.

İlk günden itibaren hangi mumun hangi gün yakılacağı bellidir.

Mum büyüsünde mumlar üzerine çizilen geometrik şekiller

Eğer mum büyüsünde erkeğe büyü yapılacaksa mumların üzerine güneşi temsil eden bir “çember” şekli çizilmektedir.

Eğer büyü kadına yapılacaksa ayı temsilen hilal şekli daha doğrusu “C harfi”ne benzer bir şekil mumların üzerinde gösterilecektir.

Erkek için güneş, kadın için ay simgesinin kullanılması aslında Zerdüşti bir gelenektir.

Ancak yüzyıllardır büyü uygulamalarında bu sembolik ifadeler kullanılmış hatta bu işaretler Orta Doğu’dan bütün dünyaya yayılmıştır.

Mum büyüsüne 1. gece uygulamaları

Şekillerin çizilmesi bittikten sonra :

 1. gece mumlardan biri alınır ve “dezpike ven ha”sözleri söylenerek mum yakılır.

Mumun bir tabak içinde yanarak tamamen erimesi gerekmektedir. Yanma işlemi bittikten sonra tabağın altındaki yanmış mum artığı sert bir cisimle kazınarak tabak temizlenir. Tabaktan alınan yanmış mum artığı büyükçe bir kumaş parçasına sarılarak muhafaza edilir.

Mum büyüsünün 2, 3 ve 4. gecelerinde yapılan ritüeller

2, 3 ve 4. gecelerde de 1. gece kullanılan tabakta birer mum yakılır. Diğer işlemler ilk geceki gibidir. Ancak bu üç gece söylenen tılsımlı sözcükler şunlardır: “derlike zen ka”şeklindedir.

Mum büyüsünde son gece uygulamaları

  1. gece son mum,“karbike fen na”sözleri ile yakılır. Mumun bitimine doğru mumun etrafında tam dört defa dönülür ve her dönüşte aşık edilecek kişinin adı ile annesinin adı kısık sesle zikredilir. Mesela “Zehra’nın oğlu Murat” gibi.

Burada kişinin annesinin adının da anılma sebebi neseb bağının baba üzerinden ilerlememesi annenin soyu üzerinden yürümesidir. Ancak günümüzde soyadın alınması da dahil her şey baba soyuna göre yapılmaktadır. Sadece mum büyüsünde değil diğer bütün büyü türlerinde de anneden gelen soy, baba soyundan daha öncelikli kabul edilmektedir.

 

  1. Mum da bittikten sonra bu mumun da yanmış kısmı alınır ve önceden toplanan mum artıklarının bulunduğu bez içine konur. Mum artıklarının bulunduğu bez parçası başka bir bezle sıkıca sarılıp bağlanarak yerleşim yerlerinden uzak, tenha bir yere gömülür. Gömülme işleminin beşinci gecenin sabah güneşi doğmadan yapılması gerekir.

İşte bu gömülme işleminden sonra artık büyü tutmaya başlamıştır. Bu aşamadan sonra 5. gecenin sabahında “deliler gibi aşık” bir şahıs ortaya çıkacaktır.

Mum büyüsü nasıl bozulur

Mum büyüsünün muhtelif bozdurulma metotları olsa da en etkili mum büyüsü bozma yolu Kuran sürelerinin okunması ile yapılan büyü bozma çalışmalarıdır.

Eski el yazması kaynaklarda büyü bozma duası olarak okunan sure Felak suresidir. Felak suresi de ne ilginçtir ki 5 ayetten oluşmakta ve içerik olarak da büyünün şerrinden Allah’a sığınmayı anlatmaktadır.

Sabah namazının ardından Felak suresinin bir defa okunması inşallah bu büyüyü hükümsüz bırakacak ve kişiler normal yaşamlarına dönebilecektir.

Aşk için büyü yapmak mı yoksa dua etmek mi veya başka bir tabirle karanlık yol mu aydınlık yol mu?

Büyü yapmak  dinen kesin bir dille yasaklanmıştır.

Hatta büyü yapmak 7 büyük günahtan biri yani kebairi ekabir kabul edilmiştir.

Bu itibarla günaha bulaşmak istemeyen mümin kadın ve erkeklerin kesinlikle aşk büyüsü gibi kötü yollara tevessül etmemeleri gerekmektedir.

Büyünün bu karanlık ortamına karşılık bir de sevdiğine kavuşmak üzere dua etmek gibi meşru yollarının olduğunu da bilmek gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)

Arşiv

Daha fazla göster