Kısmet Acma Duaları

Kısmet Açma Duası Nedir? Kısmet açmak için hangi dualar okunmalıdır?

Kısmet Açma Duası ile kısmet nasıl açılır? Kısmet açma yolları ve yöntemleri, Medyum Süleyman hoca evlilik ve kısmet açma dualarını anlatıyor. Kısmet açma duası ile kişiye özel bir manevi hizmet ile bağlılığınıza bir son verme zamanı geldi. Evlilik için Kısmet Açma Duası Medyum Süleyman kısmet duası yolları ve yöntemlerinden burada bahsediyor. Kısmet nasip açma ve dualarıyla yöntemleri. Evlilik için Kısmet Açma Duası ve kısmet duası ve Kısmet açma yolları Yöntemleriyle burada kısmet dualarını örnek bilgi olarak anlatıyor.

Kısmet Açma Duası Nedir? Kısmet açmak için hangi dualar okunmalıdır?

Kısmet Nasıl Açılır? Kısmet açma yolları Nasip ve Talihi Bahtı, Kısmet Açma, yöntemleri arasında evlenemeyen kimseler için, Taha süresinin 131 ve 132. ayetleri bir kağıt üzerine misk, safran ve gül suyu karışımı bir mürekkep ile yazılır da o zamana kadar evlenememiş bir kimsenin koluna asılırsa, Biiznillah kısmeti açılır. Ayrıca eğer kendinde unutkanlık arız olmuşsa, derhal şifa bulur. fakir ise fakirlikten kurtulur.
(ed-Dürru\’n-Nazıym)

TAHA SÜRESİ 131 Ayet

TAHA SÜRESİ 132 Ayet 

Kısmet  Açma Duası Taha Süresi 132 Ayet

Kısmet Açma yöntemleri Arasında Çok etkili ve Mücerrep bir havas çalışmasını kısaca bahsedelim..

Kısmet açma yöntemleri,  hoca tarafından hazırlanmış Nasibi ve Kısmeti Bağlı Olanlar için Kısmet Açma Yöntemi Mücerrep bir çalışmadan daha bahsetmek gerekirse bu yöntemler arasında en iyi çalışmalardan biride Talihini Bahtını Kısmetini şansını açmak için yapılan bu mücerrep çalışma hakkında bilgi verelim isteriz.

Öncelikle Herhangi bir ayın ilk haftasındaki Perşembe gecesinde Yatsı Namazından sonra 2 Rekat Allah rızası için namaz kılınır. 100 Defa Tövbe ve istiğfar edilir muradınız ne ise ona niyet ederek bu amale başlanır.

Kısmet Açmak için bu niyet ile bu amel ve havas çalışması yapılır. Öncelikle 500 Adet nohut alınır 2 adet boş kase önüne koyarsın bir kase içerisinde 500 adet nohut olur diğer kase de boş olur sağ eline bir nohut alırsın ve bir ihlas okursun nohuda üflersin ve sonra boş olan kaseye koyarsın ve geri kalan her bir nohuda ihlas süresini okursun bu ameli tamamladıktan sonra 500 adet nohuda 500 ihlas süresini okuduktan sonra bu nohutları su dolu bir kaba koyarsın tam çıplak olmadan banyoya girersin banyonu yaparsın çıkmak üzereyken bu su dolu kabın içindeki nohutlarla birlikte kabı başından aşağı dökünür sün ve sonra havlu ile durulanma dan üzerini giysini giyersin yaş ve ıslak halinle giyineceksin banyodan çıkarsın sonra bu nohutları bir poşete toplar koyarsın bunları bir denize götürür atarsın Sonra niyetini amelini gönlünden geçirirsin bunu 3 perşembe akşamı yaparsın 3 cuma gecesine kadar rızkın kısmetin açılır inşallah denenmiş ve tecrübe edilmiştir mücerrep bir çalışmadır.

Kısmet Nasıl Açılır Kısmet açma yolları Nasip ve Talihi Bahtı Kısmeti Açma Yöntemleri Arasında Evlenemeyen Kimseler için Taha süresinin 131 ve 132. ayetleri bir kağıt üzerine misk, safran ve gül suyu karışımı bir mürekkep ile yazılır da o zamana kadar evlenememiş bir kimsenin koluna asılırsa, Biiznillah kısmeti açılır. Ayrıca eğer kendinde unutkanlık arız olmuşsa, derhal şifa bulur. fakir ise fakirlikten kurtulur.
(ed-Dürru\’n-Nazıym)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)