SummerTime WordPress Theme

SummerTime WordPress Theme

SummerTime WordPress Theme

SummerTime WordPress Theme

Live Demo    Download (1078)     Free vs Paid?

İndirmek için tıklayınız

Güçlü özelliklere sahip, duyarlı WordPress temasını seyahat edin. SummerTime teması, yaklaşmakta olan WordPress temalarımızdan biridir. SummerTime, Seyahat web siteleri veya bloglar arayan ziyaretçiler için idealdir.

Özellikler

Özel Pencere Öğeleri

Reklamları görüntülemenize, sosyal paylaşım ağlarınıza bağlanmanıza ve sitenin içeriğini kenar çubuğunda görüntülemenize olanak tanıyan özel widget’lar edinin.

Yerelleştirme Hazır

Temayı birlikte verilen .po dosyası ile çevirin. I18n bu kadar kolay olmamıştı.

tema ayarları

Kapsamlı tema seçeneklerinizle temanızı özelleştirin. Kullanımı kolaylaştırmak için her şey sekmelere göre düzenlenmiştir.

Duyarlı tasarım

Cep telefonlarında ve tabletlerde internete göz atan kullanıcı sayısı giderek artmaktadır. Temanız, yerleşik bir mobil uyumlu sürümüyle birlikte gelir.

Sayfa Şablonları

Temanızla birlikte bir sayfa şablonu seçimi mevcuttur. Bu size site haritaları, iletişim formları ve yan çubukları olmayan seçenekler sunar.

WordPress Uyumluluğu

Her tema güncellenir ve en yeni WordPress sürümü ile uyumludur. Kullanımdan kaldırılan herhangi bir işlev kullanmıyoruz.

Öne Çıkanlar Mesajlar

Özelleştirilebilir ve etkileşimli bir slayt gösterisi ile dikkatinizi çekin. Tema seçeneklerinde düzenlemek için pek çok yol bulacaksınız.

Cleand Kodu

Sıkıştırılmamış ve organize edilmiş kod, temanın kolaylıkla düzenlenmesini sağlar. Temanız WordPress’in en iyi uygulamalarını takip ediyor.

Kişiler Sayfa Şablonu

Dahili iletişim formu kullanıcıların sizinle kolayca iletişim kurmasını sağlar. Sadece e-posta adresinizi girin, hazır.

WoCommerce Hazır

WooCommerce ile çevrimiçi daha hızlı satış yapmaya başlayın. Ürünlerinizi çevrimiçi görüntülemek için temanızı yüklemenize veya düzenlemenize gerek yoktur.

SEO Optimize Edilmiş

Arama Motoru Optimize Edilmiş temalı arama motorlarında rekabet avantajı elde edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)