GREATMAG Free Responsive Wordpress Themes

GreatMag is a modern magazine theme that gives you all the tools you need to quickly build an awesome news site or even a simple blog. GreatMag comes with tons of custom widgets, color options, font control and much more.

greatmag responsive wordpress themes

greatmag responsive wordpress themes

GreatMag size hızlı müthiş bir haber sitesini veya hatta basit bir blog oluşturmak için gereken tüm araçları sağlar modern bir dergi tema. GreatMag özel widget’lar, renk seçenekleri, yazı tipi kontrol ve daha fazlası ton ile geliyor.

 

Hızlı başlangıç ​​kılavuzu – GreatMag

İşte GreatMag ile çalışan web sitenizi demo sitemize benzemek için takip etmeniz gereken birkaç kolay adım  .

1. Temayı yükleyin

Temayı, Görünüm> Temalar> Yeni Ekle’ye giderek yükleyin . Buraya geldiğinizde temayı arayın ya da temayı manuel indirdiğiniz halde .zip dosyasını yükleyin;

2. Önerilen eklentiyi kurun

Önerilen eklentiyi yükleyin: Page Builder . Temayı etkinleştirdikten sonra onu yüklemek için bir uyarı görürsünüz;

3. Demo içeriğini içe aktarın

Bu adım isteğe bağlıdır. Bu, GreatMag ile hızlı bir başlangıç ​​yapmanın en kolay yoludur; demo sitemizi kendi sitenizde oluşturacaktır. Burada iki seçeneğiniz var:

  • 1. Seçenek: Otomatik – bu yükleyin  eklenti ve sonra> Görünüm İthalat Demo Veri gidin. Tüm demo içeriğini içe aktaracak ve ana sayfanızı ve blog sayfanızı demo sitemizdeki sayfalara dönüştürecektir. Ayrıca bir menü atayacak;
  • 2. Seçenek: Elle – Demoyu buradan indirin  , ardından yönetici alanınızdan Araçlar> Alma> WordPress’e gidin  ve yeni indirdiğiniz dosyayı seçin.

DEMO

DOCUMENTATION

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eti Markasi Basari Oykusu

Mamografi Sonuç - Mamografi Sonucu Sorgula

hizbul bahr duası(dilek için)